436177 E Ny1 The Next All Electric Vehicle From Honda Combines Comfort Performance

INFORMĀCIJA PRESEI

436162 E Ny1 The Next All Electric Vehicle From Honda Combines Comfort Performance
  • e:Ny1 ir pilnībā elektrisks, kompakts SUV, kas piedāvā atsaucīgu braukšanas dinamiku un nodrošina izcilu komfortu.

 

  • Bagātīgā komplektācija balstīta uz pilnīgi jauno e:N arhitektūras F platformu un ir aprīkota ar 68,8 kWh akumulatoru, kurš nodrošina elektro režīmā nobraucamo attālumu līdz 412 km.

 

  • Pilnīgi jaunas dizaina valodas ieviešana Honda EV ar baltām emblēmām, detaļām un jaunu Honda uzrakstu automobiļa aizmugurē.

HONDA organizētajā Eiropas mediju pasākumā, kurš norisinājās Ofenbahā, Vācijā, uzņēmums prezentējis savu otro pilnībā elektrisko automobili e:Ny1, kas seko tehnoloģiski bagātajam Honda e pilsētas automobilim, un ir izstrādāts, lai apmierinātu pieaugošo klientu pieprasījumu pēc pilnībā elektriskiem B segmenta SUV.

Piedāvājot pilnībā atšķirīgu dizainu un jaunākās progresīvās tehnoloģijas, e:Ny1 turpina Honda uz cilvēku vērsto attīstības filozofiju, maksimāli izmantojot modeļa pilno elektrisko piedziņu, lai nodrošinātu SUV ar vēl neredzētu vienmērīgu braukšanas dinamiku un intuitīvu daudzpusību.

Drosmīgu un izsmalcinātu ārējo eksterjeru veido īsa priekšējā piekare, izteiksmīgi diski un plata garenbāze. e:Ny1 debitē arī pilnīgi jaunu Honda elektrisko identitāti - ar baltiem “H” uzrakstiem uz automobiļa, tostarp priekšā, uz disku centrālajiem vāciņiem un stūres. Turklāt jaunais modeļa nosaukuma izvietojums uz bagāžas nodalījuma durvīm pasvītro “Honda” izcilo izskatu, kas turpmāk atradīsies uz visiem šī zīmola nākotnes EV.

e:Ny1 ir izstrādāts uz pilnīgi jaunas e:N šasijas, kas izstrādāta speciāli elektriskajiem automobiļiem, kas fokusējas uz trīs pamatvirzieniem: īpaši augstas stingrības virsbūves struktūras, zemu smaguma centru un rūpīgi pārvaldītas zemgrīdas aerodinamikas, lai nodrošinātu, ka SUV sniedz aizraujošus un ar pārliecību iedvesmojošus braucienus. Jauno šasiju raksturo uzlabota izturība un stingrība, – tās galvenais komponents ir augsts tērauds, kas tiek izmantots 47% no e:Ny1 korpusa (pēc svara). Šasijas priekšā novietota dzinēja platforma, kopā ar spēcīgajiem agregātiem un komponentēm sniedz dinamisku veiktspēju, izcilu komfortu un izsmalcinātību, ko autovadītāji sagaida no Honda jaunākā EV.

Turklāt platformā ir iekļauts augstas veiktspējas, viegls, trīs-vienā integrēts spēka piedziņas bloks, elektromotors un pārnesumkārba. Tas rada maksimālo jaudu 204 Zs, 310 Nm griezes momentu un ir konstruēts tā, lai nodrošinātu vienmērīgu un ērtu paātrinājumu un palēninājumu. Zem grīdas atrodas augstas kapacitātes litija-jonu akumulators, kas nodrošina līdz 412 km (WLTP) nobraucamo attālumu un līdzstrāvas ātrās uzlādes iespēju, kas var sasniegt 80% uzlādi aptuveni 45 minūtēs.  

Pārdomātais elektriskās piedziņas komponentu izvietojums nodrošina, ka e:Ny1 ir plašs un komfortabls salons. Pateicoties pilnīgi jaunajai viduskonsolei, visas funkcijas ir ērti sasniedzamas, tajā ir mantu nodalījumi un bezvadu uzlāde.  Ar 15,1” Honda CONNECT multimediju sistēmas navigāciju, klimata kontroli, iecienītās lietotnes un cita veida informācija ir vien rokas stiepiena attālumā. Regulējiet kristāldzidrās 6 skaļruņu telpiskās skaņas sistēmu, izmantojot multifunkcionālo stūri. Viegli skatiet svarīgāko informāciju, izmantojot pilnībā pielāgojamo 10,2” digitālo instrumentu paneli un vērojiet, kā e:Ny1 pats sevi novieto autostāvvietā, izmantojot Honda Parking Pilot vairākskatu kameras.

"E:Ny1 ir loģisks nākamais solis mūsu elektrifikācijas ceļā Eiropā," sacīja Toms Gārdners, Honda Motor Europe Ltd. vecākais viceprezidents. “Mūsu izstrādes filozofija apvieno inteliģentas, uz klientu orientētas tehnoloģijas ar skaistu dizainu un patīkamu braukšanas dinamiku. Šis jaunākais SUV ilustrē Honda apņemšanos elektrificēt savu klāstu un ir jaunākais solis Honda elektrifikācijas ceļā.”

436166 E Ny1 The Next All Electric Vehicle From Honda Combines Comfort Performance