436211 ALL NEW HONDA CR V NEW POWERTRAIN OPTIONS FOR GLOBAL FAVOURITE

INFORMĀCIJA PRESEI

PILNĪGI JAUNAIS HONDA CR-V: VĒL VAIRĀK STILA, KOMFORTA, DROŠĪBAS UN PLAŠUMA
  • Pieejams kā pašuzlādes hibrīds e:HEV vai pirmo reizi Eiropas tirgū arī kā e:PEHV jeb kā uzlādējams hibrīds no rozetes.
  • Dizainā ir saglabāts CR-V pazīstamais siluets, vienlaikus uzlabojot un ieviešot jaunus elementus, lai vēl vairāk akcentētu SUV stilu.
  • Eiropā pirmo reizi pieejams ar daudzpusīgo Honda SENSING 360 Premium klases uzlaboto vadītāja drošību palīgsistēmu komplektu.

Honda ir prezentējusi sava visvairāk pārdotā SUV automobiļa CR-V sesto paaudzi, kas ir izstrādāta, lai paaugstinātu šim populārajam modelim latiņu dizaina, komforta un braukšanas ziņā. Paredzams, ka jaunais Honda CR-V jau šogad nonāks Eiropas tirgū.

Jaunais CR-V, kas tika atklāts Honda Eiropas mediju pasākumā Ofenbahā, Vācijā, ir visādā ziņā uzlabots, lai radītu perfektu, universālu SUV. Tas apvieno mūsdienīgākās un sportiskās vērtības, ar kurām Honda zīmols ir pazīstams, vienlaikus ar jaunākajām vadītāja drošības palīgsistēmām, lai panāktu izcilu uzticamību, dinamiku un komfortu. Koncentrēšanās uz augstas kvalitātes materiāliem, aprīkojumu un interjera elementiem  ir pietuvinājusi CR-V interjeru pretī premium segmentam.

CR-V tiks piedāvāts ar pilnā hibrīda (e:HEV) piedziņu vai pirmo reizi Eiropas tirgū ar uzlādējamā hibrīda (e:PHEV) piedziņas versiju. Abiem variantiem ir 2,0 litru četru cilindru benzīna dzinēja pēc Atkinsona cikla, kas ir uzlaboti, lai palielinātu efektivitāti un dinamisku veiktspēju braukšanas laikā.

e:PHEV

e:PHEV izmanto tos pašus vieglos un augstas jaudas iebūvētos elektromotorus kā tā e:HEV brālis, lai nodrošinātu iespaidīgu paātrinājumu, ātru uzlādes laiku un konkurētspējīgu braukšanas diapazonu elektriskajā režīmā.

Uzlādējamais CR-V elektriskajā režīmā spēj nobraukt 82 km, līdz ar to lielāko daļu ikdienas braucienu iespējams veikt tikai ar elektrisko piedziņu. Kad akumulatora temperatūra ir 25 grādi, 100% uzlādes stāvokli no tukša var sasniegt tikai 2,5 stundās.

e:HEV

Pilnā hibrīda CR-V būs aprīkots ar visjaunāko Honda e:HEV spēka piedziņas sistēmu, kas pirmo reizi tika izmantota godalgotajā Civic hečbekā. Jaudīgais litija-jonu akumulators un divi kompakti, viegli elektromotori apvienojumā ar benzīna dzinēju nemanāmi pārslēdzas starp EV, hibrīda un dzinēja piedziņu, padarot to ideāli piemērotu jebkuram braukšanas veidam.

Pilnīgi jaunais modelis saglabā tik ierasto CR-V apvidus auto dizainu, taču ar vairākiem uzlabojumiem, kas liek pievērst tam uzmanību uz ceļa. Tie sākas ar priekšgala dizaina izmaiņām gan e:HEV, gan e:PHEV versijām, kur katrs atšķiras ar savu ekskluzīvo priekšējās dekoratīvās restes dizainu. Elegantie priekšējie lukturi ir apvienoti ar jauniem dienas gaitas lukturiem, lai radītu vēl spēcīgāku izskatu, savukārt aizmugurē vertikālo bremžu lukturu un pagrieziena rādītāju kombinācija liek uzreiz pamanīt izmaiņas CR-V aizmugurējo lukturu dizaina attīstībā.

Viens no galvenajiem izstrādes un projektēšanas faktoriem bija, lai automobilis būtu pamanāms. CR-V priekšējie stūri ir zemi, pateicoties platam, nepārblīvētam dzinēja pārsegam, ļaujot vadītājam sajust automobiļa gabarītus. CR-V palielinātie logu izmēri nodrošina izcilu redzamību, palielinot plašuma sajūtu, kā arī sniedzot drošību un pārliecību visiem pasažieriem.

Evolucionārais dizains arī nomaskē CR-V visu izmēru pieaugumu, - tas ir kļuvis plašāks, garāks un augstāks par iepriekšējo modeli. Pilnīgi jaunais CR-V piedāvā vairāk vietas salonā, jo pateicoties 40 mm pagarinātajai riteņu bāzei ir par 16 mm vairāk vietas aizmugurē sēdošo kājām un par 18% lielāka bagāžas ietilpība. Aizmugurējā sēdekļa atzveltne ir aprīkota ar astoņiem regulēšanas līmeņiem un tā atzveltne var atliek 10,5° lielā leņķī, ļaujot pasažieriem arī ērti atpūsties.

Atjauninātais Honda SENSING funkciju komplekts un jauni strukturālie komponenti nodrošina SUV segmentā labāko aktīvo un pasīvo drošību. Pilnīgi jaunais CR-V ir pirmais, kas ietver Honda SENSING 360 – Honda pilnīgi jauno daudzvirzienu drošības un vadītāja palīgsistēmu, kas attēlo aklās zonas ap automobili un vēl vairāk palīdz izvairīties no sadursmēm, samazinot vadītāja slodzi braukšanas laikā.   

“Pilnīgi jaunais CR-V balstās uz visu, ko ietvēra leģendārais modelis, – progresīvu dizainu, augstākās klases salonu, klasē vadošo drošības, praktiskuma un komforta līmeni, kā arī efektīvu un atsaucīgu veiktspēju,” saka Toms Gārdners, Honda Motor Europe Ltd. vecākais viceprezidents. “Šis jaunākās paaudzes CR-V raksturo unikālu, dinamisku un augstākās kvalitātes produktu, kas lieliski atbilst pašreizējām Eiropas tirgus prasībām.”

436208 ALL NEW HONDA CR V NEW POWERTRAIN OPTIONS FOR GLOBAL FAVOURITE