436077 ALL NEW ZR V EXPANDS HONDA SUV LINE UP WITH A STYLISH SPORTING DYNAMIC
436072 ALL NEW ZR V EXPANDS HONDA SUV LINE UP WITH A STYLISH SPORTING DYNAMIC

INFORMĀCIJA PRESEI

PILNĪGI JAUNAIS ZR-V PAPLAŠINA HONDA SUV KLĀSTU
  • Pilnīgi jaunais SUV ieņem vietu starp HR-V un CR-V, apvienojot sportisku izskatu ar dinamisku veiktspēju un izcilu interjeru.
  • ZR-V pamatā ir Civic DNS, pārdomāta šasija, uzlabota hibrīda sistēma un sportisks eksterjers.
  • Pielāgotā e:HEV hibrīda piedziņa nodrošina dinamisku, bet ļoti efektīvu braukšanu, tajā pat laikā saglabājot zemu degvielas patēriņu. 

Honda organizētajā Eiropas mediju pasākumā Ofenbahā, Vācijā, uzņēmums atklāja savu pilnīgi jauno ZR-V. Pilnīgi jaunais C segmenta SUV Eiropā būs pieejams no 2023. gada rudens un piedāvās nevainojami izsmalcināta stila, praktiskuma un izcila braukšanas snieguma apvienojumu.

ZR-V, kas Honda SUV klāstā atrodas starp HR-V un CR-V, ir paredzēts pircējiem, kas apzinās savu personību un meklē stilīgu, jaudīgu un aizraujoši vadāmu automobili. Zem elegantās ārpuses atrodas Honda nevainojamā hibrīda tehnoloģija, kas ir aizņemta no daudzkārt godalgotā, pilnīgi jaunā Civic e:HEV, kurš ir pierādījis, ka arī pilnā hibrīda automobiļus var vadīt aizraujoši un patīkami, to apliecinot ar jaudīgiem parametriem.

Optimizēts priekš ZR-V, e:HEV efektīvais, taču jaudīgais 2,0 litru četrcilindru dzinējs darbojas pēc Atkinsona cikla kopā ar diviem elektromotoriem, lai nodrošinātu spēcīgu un atsaucīgu paātrinājumu. Vieglā, bet stingrā šasija ir radīta, iedvesmojoties no Civic un CR-V platformu koncepcijām, un izstrādāta, lai sasniegtu maksimāli augstas braukšanas īpašības un veiklības līmeni, kas parasti raksturīgi sporta hečbekiem. Automobiļa vadāmība ir īpaši atsaucīga, pateicoties izsmalcinātai atgriezeniskās saites vadības loģikai un zemas berzes komponentiem, savukārt vairāksviru aizmugurējā piekare un optimizētās bukses nodrošina ērtu, taču aizraujošu braukšanu, kas vairo pārliecību un komfortu pie stūres.

Ar savu mērķtiecīgo stāju, izteiksmīgajām virsbūves līnijām un sportisko izskatu ZR-V piesaka sevi kā spēcīgu konkurentu SUV hibrīdu segmentā, kuru vēl vairāk izceļ tā dinamiskā veiktspēja. Elegantie priekšējie lukturi un spīdīgi melna, priekšējā dekoratīvā reste rada izsmalcinātu estētiku, kas tālāk turpinās SUV sānu daļā un aizmugures dizainā, kuru izceļ sportiska stila spoileris. Honda inženieru galvenā uzmanība tika pievērsta dizaina funkcionalitātei, jo katrs komponents tika optimizēts, lai uzlabotu redzamību un aerodinamisko veiktspēju.

ZR-V e:HEV ir izstrādāts tā, lai tajā varētu justies pēc iespējas ērtāk. Par to rūpējas ergonomiskie priekšējie sēdekļi, savukārt Honda jaunākās tehnoloģijas garantē aizraujošu un neaizmirstamu braukšanas pieredzi. Lielais digitālais instrumentu panelis sniedz vadītājam nepieciešamo informāciju, un galvenās vadības izvēlnes ir ļoti parocīgas, jo izvietotas uz apsildāmās stūres. Honda CONNECT multimediju sistēmai piekļūst, izmantojot ērtu, centrā novietotu 9” skārienekrānu, savukārt portatīvajām ierīcēm ir pieejama bezvadu uzlāde. Augstākajā aprīkojuma līmenī ir pieejama premium klases audio sistēma ar divpadsmit Bose skaļruņiem, kas nodrošina maksimālu audio baudījumu. Visiem modeļiem standarta aprīkojumā ir iekļauta pilnīga viedtālruņu integrācija.

Jaunajā automobilī ir arī daudz vietas personīgo mantu glabāšanai, kā arī papildu ērtības, kādas sniedz brīvroku piekļuve bagāžas nodalījumam ar 1 322 litru ietilpību. Salona apgaismojums rada relaksējošu un modernu atmosfēru.

“Pilnīgi jaunais Honda ZR-V ir izstrādāts, lai atbalstītu aizņemtu, aktīvu dzīvesveidu, un tas ir pārliecinošs papildinājums mūsu SUV klāstam,” sacīja Jutaka Kato, Honda ZR-V korporatīvo projektu vadītājs. “Apvienojot ikdienas funkcionalitāti, izcilu komforta līmeni un pievilcīgu dizainu ar sportisku dinamiku un mūsu izcilo e:HEV hibrīda spēka piedziņu, šī ir ideāla mūsu Eiropas modeļu klāsta attīstība."